PROIECT

Nordis va prezinta cel mai nou ansamblu rezidential de apartamente din zona Baneasa – Sisesti, compus din 6 corpuri de cladire, cu spatii verzi generoase, sala de fitness si loc de joaca pentru copii.

Pe un teren de 5.000 mp dezvoltam un complex rezidential, structurat in 6 imobile mici, cu regimul de inaltime de P+2 etaje+3 retras. Avem in componenta apartamente cu 2, 3 si 4 camere, apartamente cu terase si curte generoasa la parter, precum si apartamente cu terase elegante la ultimul etaj.

Locuintele au suprafete generoase, eficient compartimentate, avand spatii vitrate mari dispuse pe toata inaltimea etajului, iar apartamentele de la parter dispun de curti individuale. Toate apartamentele au acces la sala de fitness, locul de joaca pentru copii si in toate spatiile verzi ale complexului.

Arhitectura intregului ansamblu de locuinte este conceputa estetic, cu ambiente spectaculoase gandite pentru viitorii locatari. Rezultatul este o imagine eleganta, plina de stil si personalitate, reprezentativa pentru viitorii proprietari.

Intregul complex este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta alaturi de cei dragi.

SISTEM CONSTRUCTIV

  • Pereti exteriori din caramida tip Porotherm cu izolatie din vata minerala cu grosimea de 10 cm;
  • Tamplarie din aluminiu Aluprof, cu bariera termica, de culoare armonizata cu fatada si geam termopan clar, securizat, cu proiectie Low-E;
  • Incalzire in pardoseala Rehau;
  • Parchet din lemn triplu stratificat Barlinek;
  • Placaje ceramice din import Delta Design, usi marca Pinum;
  • Terase placate cu placi ceramice antiderapante si rezistente la inghet.

Va asteptam la intrarea pe Gheorghe Ionescu Sisesti, pentru a descoperi Nordis Residence – Baneasa Lake.

Toate informatiile / schitele prezentate in site au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris incheiat in mod valabil intre parti.