Despre NORDIS

Dezvoltarea imobiliara este o directie a companiei noastre care s-a modelat in ani de munca, timp in care ne-am implicat in toate aspectele ce alcatuiesc un proiect imobiliar.

Suntem o echipa cu o experienta considerabila in dezvoltarea, promovarea, vanzarea, inchirierea si administrarea proiectelor imobiliare cu destinatie rezidentiala sau office.

Dupa peste 10 ani in care am lucrat cu seriozitate dar si cu multa placere pe piata imobiliara premium, am decis sa integram experienta si cunostintele acumulate intr-un proiect care sa cuprinda toate acestea, sub un singur nume – Nordis Residence.

In spatele proiectului Nordis Residence se afla pasiunea, imaginatia, flexibilitatea si curajul in fata noilor provocari, a intregii echipe, ce reflecta cu acuratete nevoile si dorintele cumparatorilor, avand la baza interactiunea pe care echipa noastra a avut-o cu mii de clienti de-a lungul a activitatii  companiei noastre.

Ne-am propus sa ridicam standardele existente pe piata imobiliara, sa le oferim clientilor tot confortul de care au nevoie si astfel sa meritam increderea lor. Ne adaptam in fiecare zi si integram solutii noi si moderne pentru fiecare proiect.

Fiecare ansamblu Nordis Residence are la baza pasiunea si determinarea de a fi cei mai buni.

PORTOFOLIU

Nordis Residence - Herastrau Park
Nordis Residence Herastrau Park este un proiect rezidential Premium, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului. Cele 29 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate 2, 3 sau 4 camere, avand alocate locuri de parcare in garajul subteran al cladirii. Constructia a fost finalizata in 2018.
Nordis Residence - Privighetorilor
Nordis Residence - Privighetorilor este un proiect premium cu 28 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, impartite functional. Situata in zona Baneasa - Iancu Nicolae, cladirea a fost construita cu responsabilitate fata de mediul inconjurator, fiind finalizata in anul 2018.
High Residence - Soseaua Nordului
High Residence este un proiect unic, spatios, exclusivist, finalizat in 2016. Format din 36 de apartamente de lux, ansamblul este situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, Finisajele si dotarile sale apartin clasei premium, imobilul avand, de asemenea,atributele unei cladiri verzi.
Nordis a fost asociat, mamager de proiect si agent excluiv de vanzari. Proiectul este vandut integral.
Imobil Rezidential Gheorghe Simionescu, finalizat 2005
Office Building Soseaua Odaii, finalizat 2008
Office Building Matei Basarab, finalizat 2009